Acasa Comunitate Atlanthenian Profil
Profil Comentarii Jurnal Poze Prieteni Invita in cercul de prieteni Contacteaza Trimite felicitare
offline Atlanthenian
Sunt: Barbat
Caut: Prieteni
Oras: București
Varsta: 17 ani
Situatia actuala: singur
Zodie: Pesti
Pozele mele
Vezi toate pozele »
Greutate: 35 kg
Ochi: caprui
Culoare par: brunet
Lungime par: scurt
Educatie: colegiu
Fumez: Nu
Consum alcool: Nu
Interese: Prieteni si discutii,Relatie stabila,Distractie
Hobby: Calculatoare/Internet, Divertisment, Intalniri/Comunitate, Literatura, Muzica
Religie: Crestin
Ocupatie: student
Etnie: DacoRoman
Venit lunar: insuficient
Loc de munca: acolo unde lucrez
Despre mine
Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este mare. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu modificari de dispozitii de la o clipa la alta. Nimeni nu e perfect. Doreste sa fie mereu in preajma cuiva: partener de viata, familie, prieteni, pentru ca nu suporta singuratatea si simte nevoia de a fi de ajutor. Poate avea talente deosebite in domeniul artelor, dar si in domenii ce necesita calitati de vindecator. Ii intelege foarte bine pe cei nefericiti, ingrijorat de problemele celor din jur, insa multi ar putea profita de bunavointa lui. Este persoana cea mai potrivita pentru cei care doresc un umar pe care sa planga. Exista momente cand ii lipseste increderea in fortele proprii, iar sensibilitatea si timiditatea par dezvoltate, dar nu-i asa. Are capacitatea de a se dedubla foarte usor in noi si noi personalitati. Este imprevizibil, schimbator si niciodata nu poti sti in ce dispozitie il gasesti. Este un partener tacut, stie sa fie discret, este un adevarat prieten și aliat. Este un partener misterios, sensibil, intelegator, calm, creator, introspectiv, romantic, afectiv, delicat, emotiv, intelegator, tandru, sincer, onest.
Barbatul Pesti are un farmec innascut, chiar daca nu totdeauna evident la prima vedere. De obicei, barbatului Pesti ii plac femeile cu caracter puternic, tandre, protectoare, materne. Poate fi atras de arta si de teorii ce implica misticism si supranatural. Daca sunteti amator de discutii elevate atunci ati gasit omul cel mai potrivit. Tine foarte mult sa-si exprime punctul de vedere, dar nu ii place sa intre în polemica cu partenerii de discutie, iar daca totusi vreti sa-i expuneti parerea dumneavoastra care s-ar putea afla in contradictie cu a lui incercati sa o faceti in mod diplomatic pentru ca nu suporta atitudinile incarcate de negativism. Daca simte ca partenerul pe care l-a gasit ii ofera certitudinea de care are nevoie in framantarile lui interioare si ca se poate baza pe acesta va deveni persoana cea mai devotata si credincioasa pe care si-ar dori oricine.
Ce fel de persoana as vrea sa cunosc
Imi place sa descopar persoane sincere, de caracter si cu bun simt, iar acestea nu tin de varsta. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Filme preferate
SF, romantice, actiuni, comedii etc.
Carti preferate
istorice, despre neam, romanesti, patriotice, culturale si multe altele
Idolii mei
"Oricine trebuie respectat, dar niciodata idolatrizat."
Proverbul preferat
- "Virtutea se odihneste in cugetul cel drept."

- "Curajul se vede in apararea patriei."

- "Cine castiga in invatatura si pierde in caracter, pierde mai mult decat castiga."

- "Apa trece, pietrele raman."

Prietenii mei
Toti prietenii mei »
Grupurile mele
Cere.ro Intrebari si raspunsuri
bucuresti
Parisul - un oras ce merita vazut!
fete si baieti draguti
Vezi toate grupurile »
Reclama acest profil!

Comentarii

Adauga un nou comentariu »
Nici un comentariu
Cere.ro